Meet & Eat på matrundan

Häng med på Meet & Eat under Matrundan

 

Evenemanget ”Meet & Eat på Matrundan” arrangeras av Hushållningssällskapet Jönköping.
 
Den 28/5 och den 29/5 har du möjlighet att få upptäcka några lokala pärlor runt Gränna i ett unikt skräddarsytt program. Välj en tur som passar dig!

Vad sägs om att strosa runt i en av länets största gårdsbutiker, få höra historien bakom vingården Två liljor, rundvandring på Lupiners Gård bland gotlandsfåren, närproducerad lunch på Flättinge Gårdscafé, en magisk buffé på Bauergården och upptäcka den speciella atmosfären på Åsens by?

Hur går det till?

Du köper en biljett till någon av slingorna och får en biljett skickad på mail. Du får också då ta del av programmet på turerna nedan till den specifika dag du valt. Sista anmälningsdag är 16/5.

Vad behöver du tänka på?

Du behöver själv transportera dig runt och infinna dig i rätt tid till aktiviteterna startar och då visa upp din biljett i entrén till aktiviteten. Kläder efter väder och ett gott humör. När ovannämnda är fixat är det bara att hänga med på de förutbestämda aktiviteterna och njuta av dagen.


Vad ingår?

I din biljett ingår alla aktiviteter, all mat och upplevelse som finns med på slingan och programmet. Du behöver inte betala något extra för aktiviteterna och du kan bara njuta av en magisk dag runt Gränna. Du får träffa producenterna bakom råvarorna och få höra historier och anekdoter kring deras verksamhet. Bli serverad, inspirerad och bortskämd under en heldag och passa på att bjuda ut mor på en söndagstur på självaste morsdag. 

 Köp biljett här

Hanna Lupiner
Author: Hanna Lupiner